اسیدشویی کندانسور واحد 305 مگاواتی نیروگاه رامین اهواز انجام شد اسماعیل جمال پور سرپرست امور بهره برداری شیمی فاز یک و 2 نیروگاه رامین اهواز در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، - اسماعیل جمال پور سرپرست امور بهره برداری شیمی فاز یک و 2 نیروگاه رامین اهواز در گفت وگو با خبرنگار ، گفت: متخصصان بومی نیروگاه توانستند پس از تحقیقات متعدد و آنالیز های تخصصی برای اولین بار اقدام به استفاده از ممانعت کننده خوردگی ساخت داخل در عملیات اسیدشویی کندانسور واحد 305 مگاواتی شماره 3 همراه با اسیدکلریدریک کنند.
او با بیان اینکه کندانسور یکی از اصلی ترین تجهیزات در سیکل نیروگاه های بخار است که با ایجاد خلاء باعث بهبود راندمان حرارتی شده و نقش زیادی در پایداری واحد و میزان تولید انرژی برق ایفاء می کند، افزود: رسوب املاح موجود در آب در طول زمان منجر به تشکیل لایه رسوبی درون لوله های کندانسور می شود که این موضوع باعث جلوگیری از انتقال حرارت در لوله های کندانسور و کاهش خلاء و در نهایت باعث کاهش در تولید انرژی برق خواهد شد.
جمال پور هدف از اسیدشویی را پیشگیری از بروز مشکلات فنی و جلوگیری از کاهش تولید همزمان با تعمیرات میان دوره ای این واحد عنوان کرد و اظهار داشت: استفاده از اسید کلریدریک در این پروژه سبب بخشیدن به سرعت و مقدار زیاد انحلال مواد رسوب در این ماده شیمیایی می شود.
سرپرست امور بهره برداری شیمی فاز یک و 2 نیروگاه رامین اهواز مزیت دیگر استفاده از این ماده شیمیایی را اثرگذاری بالا به منظور حذف رسوبات عنوان کرد و ادامه داد: تولید این مواد شیمیایی با تلاش شرکت های ایرانی، کاهش خرید این مواد شیمیایی و حذف تامین کنندگان خارجی از دیگر مزیت استفاده از 2 ماده به منظور حذف رسوبات و رفع مسدودی لوله های کندانسور به شمار می رود.
این مقام مسئول به نتایج حاصل از این پروژه در یک شاخه از لوله های کندانسور پرداخت و میزان انحلال رسوب بعد از اسیدشویی را 84 درصد و در شاخه دیگر 62 درصد اعلام کرد و بیان داشت: بازدهی مطلوب استفاده از این ماده شیمیایی نسبت به استفاده از سایرمواد شیمیایی همچون اسید سیتریک بیشتر است.
نیروگاه رامین اهواز با 6 واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت یک هزار و 850 مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز مردم و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفاء می کند.
انتهای پیام/گ
کلید واژه ها: نیروگاه رامین اهواز - نیروگاه رامین - نیروگاه - اهواز - خبرنگار - بهره برداری - رامین - واحد - باشگاه خبرنگاران - اسماعیل - گفت وگو - سرپرست - خبرنگاران - انرژی برق - ساخت داخل - شیمی - بهره - پایداری - راندمان - متخصصان - تحقیقات - استفاده - باشگاه - ممانعت - آنالیز - عملیات - یکی از - شماره - تولید - استان