مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1399 ساعت 13:202021-01-02ورزشي

حمایت از 3 تیم برتر استارت آپی در حوزه بازنشستگی و سالمندی


3 ایده استارت آپی سالمندان، بازنشستگان، سلامت جسمی و اوقات فراغت معرفی می شوند و از سوی صندوق بازنشستگی کشور مورد حمایت قرار می گیرند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، یک مرکز نوآوری در صندوق بازنشستگی کشور رویدادی استارت آپی در زمینه بازنشستگان و سالمندان در محورهای سلامت جسمی، اوقات فراغت، گردشگری، سلامت روان و توان افزایی فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی را برگزار کرده است.

پس از فراخوان اولیه این رویداد در مهرماه 99، 107 تیم از 23 استان در این رویداد استارت اپی شرکت کردند که از این میان 54 تیم موفق شدند به مرحله دوم ارزیابی رویداد راه پیدا کنند؛ پس از داوری 15 تیم به مرحله نهایی و ارزیابی و انتخاب اولین دوره شتابدهی و جذب این مرکز نوآوری راه یافتند.

عادل دهدشتی مدیرعامل این مرکز نوآوری در صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برخی از تیم های شرکت کننده به دلیل عدم مطابقت موضوعی حذف شدند و به مرحله رقابت راه پیدا نکردند.

برخی از تیم ها نیز برغم داشتن ایده های نو و طرح های خوب به دلیل آماده نبودن فرآیند و مدل تجاری در مرحله پیش شتابدهی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه 3 تیم استارت آپی مورد حمایت صندوق بازنشستگی قرار می گیرند، اظهار داشت: در نهایت 15 تیم به مرحله نهایی جهت بررسی برای قرار گرفتن در دوره شتابدهی و توسعه بازار راه یافتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت از 3 تیم برتر استارت آپی در حوزه بازنشستگی و سالمندی

حمایت از 3 تیم برتر استارت آپی در حوزه بازنشستگی و سالمندی