عکس تزیینی است ایسنای جوان در حالی به بیست ویک سالگی خود رسیده است که روزگار سختی را همانند سایر رسانه های ایران و جهان سپری می کند.
شیوع ویروس کرونا و ارسال مکرر اخبار تعداد مبتلایان و انسان هایی که قربانی می شوند، - ایسنای جوان در حالی به بیست ویک سالگی خود رسیده است که روزگار سختی را همانند سایر رسانه های ایران و جهان سپری می کند.
شیوع ویروس کرونا و ارسال مکرر اخبار تعداد مبتلایان و انسان هایی که قربانی می شوند، کسب و کارهایی که خوابیده و محدودیت های کرونایی از یک سو و دشواری تهیه خبر در این شرایط و همکاران رسانه ای که با این ویروس مرگبار از دست می روند از سویی دیگر، همه و همه دست به دست هم داده است تا رسانه ها روزهای عجیب و غم انگیزی را تجربه کنند.
خبرگزاری دانشجویان ایران 16 آذر ماه سال 78 با جمعی از دانشجویان جوان کار خود را آغاز کرد و حالا با حضور نیروهای پیشکسوت و همراهی و همکاری دانشجویان جوان نسل های بعدی، بیست و یکمین سالروز تولدش را در سکوت جشن می گیرد.
با این همه ایسنا همچنان به مسیری روشن برای کشور و مردمش امید دارد و روزی را انتظار می کشد که اخلاق، امید و آگاهی به معنای تمام کلمه، محقق شود.
در این راه بیست ساله که طی شده است، استادهای ارتباطات و روزنامه نگاری همواره راهنمای ایسنا بوده اند.
نسلی طلایی که با هدایت ها و پیشنهادهای دلسوزانه خود، در تمام مراحل بدرقه کننده و همراه جوان ترها بوده اند.
حالا در آستانه بیست و یکمین سال تاسیس ایسنا بار دیگر به سراغشان رفته ایم تا اظهارنظرهای آنها را برای ادامه مسیر، به ویژه در روزگار کرونایی جویا شویم.
مطالب تخصصی در ایسنا پررنگ شود بیژن نفیسی، روزنامه نگار پیشکسوت و مدرس دانشگاه با بیان این نکته که ایسنا در ایام کرونا اخبار را بر اساس آنچه که اتفاق می افتاد بازگو می کرد، اظهار کرد: این موضوع نقطه قوت این خبرگزاری در این ایام بود.
در این میان با توجه به اینکه به طور کلی رسانه ها دارای دو نقش اصلی هستند، ایسنا به نقش دوم خود توجه بیشتری نشان بدهد.
او ادامه داد: اطلاع رسانی درست نقش اول رسانه ها است که ایسنا در این ایام این نقش خود را به درستی ایفا کرد، اما نقش دوم ارائه مطالب تخصصی است که فکر می کنم ایسنا می تواند به صورت جدی تری به این مقوله بپردازد.
مطالب تخصصی در زمینه کرونا می تواند با ارائه راهکارهایی به مردم همراه شود تا برای مقابله با ویروسی که کل دنیا را تسخیر کرده است، موفق باشند.
اطلاع رسانی نقش کلیدی دارد.
اینکه کشورهای پیشرفته دنیا در حوزه پزشکی دچار مشکل شده اند، به این دلیل است که نتوانستند اهمیت این موضوع را به مخاطب منتقل کنند و جریان را ساده گرفتند.
در نتیجه رسانه ها می توانند نقش بسیار مهمی در مقابله با این ویروس ایفا کنند و با تولید مطالب تخصصی و بدون ایجاد رعب و وحشت این مسیر را تسهیل کنند.
کلید واژه ها: شیوع ویروس کرونا - کرونا - خبرگزاری دانشجویان ایران - رسانه ها - ویروس کرونا - رسانه - محدودیت های کرونایی - دانشجویان - ویروس - ایران - قربانی - جوان - هایی - اخبار - انسان - ارسال - سالگی - سایر - شیوع - بیست - جهان - خبرگزاری - محدودیت - پیشکسوت - کرونایی - مرگبار - همراهی - شرایط - 16 آذر - روند