دروازه بان ایتالیایی تیم فوتبال میلان در آستانه امضای قرارداد جدید با این باشگاه است.
- خبرگزاری میزان - باشگاه میلان" در آستانه توافق با جان لوییجی دوناروما به منظور امضای قرارداد جدید است.
بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی مدیاسِت ایتالیا، دو طرف در آستانه رسیدن به توافق برای تمدید قرارداد این دروازه بان ایتالیایی هستند، این در حالی است که قرارداد کنونی او در پایان فصل جاری به پایان می رسد.
طبق این گزارش، دوناروما 21 ساله می تواند در ماه ژانویه با باشگاه های دیگر وارد مذاکره شود، اما او تمایل دارد تا در میلان بماند.
این دروازه بان ایتالیایی خواهان تمدید سه ساله قراردادش با دستمزد 8 میلیون یورو در سال شده، اما مدیران باشگاه میلان به دنبال امضای قراردادی چهار ساله با دستمزد 7 میلیون در سال هستند.
مدیاسِت معتقد است با توجه به اینکه اختلاف طرفین جزیی است، دوناروما که این فصل در هشت بازی سری A دروازه اش را بسته نگه داشته، به امضای قرارداد جدید نزدیک است.
جان لوییجی دوناروما که پیش از این مورد توجه دو باشگاه پاری سن ژرمن و چلسی هم بود، از سال 2013 عضو باشگاه میلان است و در سال 2015 به تیم اصلی این باشگاه راه یافت و تاکنون در 217 بازی در درون دروازه روسونری ایستاده است.
کلید واژه ها: قرارداد - امضای قرارداد - دوناروما - دروازه بان - تمدید قرارداد - میلان - باشگاه - آستانه - باشگاه میلان - دروازه - تمدید - تیم فوتبال میلان - شبکه تلویزیونی - دستمزد - میلیون - گزارش - پایان - توافق - باشگاه های - تیم فوتبال - قراردادی - جدید - خبرگزاری - مذاکره - مدیران - اختلاف - فوتبال - میزان - شبکه - دیگر