اختلاف دیپلماتیک این دو کشور منطقه بالکان زمانی بالا گرفت که ولادمیر بزوویچ، سفیر صربستان در سخنانی در جمع صرب تباران مونته نگرو، از پیوستن این کشور به صربستان در1918 به عنوان \'\'آزادسازی \'\' آن نام برد.
مونته نگرو و صربستان سفرای یکدیگر را در پی مطرح شدن یک اختلاف تاریخی اخراج کرده اند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازپایگاه تحلیلی – خبری ایران بالکان (ایربا) به نقل از بی بی سی، اختلاف دیپلماتیک این دو کشور منطقه بالکان زمانی بالا گرفت که ولادمیر بزوویچ، سفیر صربستان در سخنانی در جمع صرب تباران مونته نگرو، از پیوستن این کشور به صربستان در1918 به عنوان ''آزادسازی '' آن نام برد.
در پی بیان این سخنان، وزارت امور خارجه مونته نگرو آقای بزوویچ را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرد و از او خواست طی 72 ساعت این کشور را ترک کند.
صربستان هم در واکنش به این تصمیم، تارزان میلوشوویچ، سفیر مونته نگرو را اخراج کرده است.
در سال 1918 مجمع ملی مونته نگرو به پیوستن این کشور به پادشاهی متحد صربستان، کرواسی و اسلونی رای داد.
این پادشاهی بعدا به کشور یوگوسلاوی تبدیل شد و مونته نگرو تا سال 2006 به استقلال دست پیدا نکرد.
آقای بزوویچ در سخنان خود از تصمیم مجمع ملی مونته نگرو به عنوان ''خواسته آزادانه مردمان مونته نگرو برای پیوستن به سرزمین پدری '' نام برده بود.
وزارت امور خارجه مونته نگرو این سخنان را ''تحقیرآمیز '' نامیده است.
کلید واژه ها: صربستان - مونته نگرو - کشور - دیپلماتیک - اختلاف - بالکان - وزارت امور خارجه - منطقه - اخراج - زمانی - امور خارجه - سفیر - تاریخی - پایگاه - دخالت - گزارش - داخلی - ایران - واکنش - خارجه - وزارت - خبری - متهم - بیان - ساعت