مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 آذر 1399 ساعت 09:152020-11-28سياسي

پایان بررسی آثار چهارمین جشنواره کشوری «بهونه» در شیراز


دبیر اجرایی جشنواره کشوری «بهونه» از پایان روند بررسی آثار چهارمین دوره این رویداد ملی خبر داد.

- شیراز- دبیر اجرایی جشنواره کشوری بهونه از پایان روند بررسی آثار چهارمین دوره این رویداد ملی خبر داد.

علیرضا موسوی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به پایان بررسی آثار چهارمین جشنواره کشوری بهونه، گفت: چهارمین جشنواره کشوری بهونه در زمینه شعر و دلنوشته، که از مهرماه و همزمان با روز بزرگداشت حافظ شیراز، آغاز شد، و تا پایان آبان ماه جاری ادامه داشت، به پایان رسید.

دبیر اجرایی جشنواره کشوری بهونه، ادامه داد: آثار رسیده به دبیرخانه نخست در شورای اولیه شامل هادی امامی مقدم، غزل بهارستانی، نوید جعفری، ترانه حمادی، علی دهقانی، مریم ذاکری، آمنه عوض پور و طاها فقیه بررسی شدند و سپس آثار راه یافته به پله پایانی، در شورای منتقدین شامل کیوان اصلاح پذیر، محمدامین مزارعی و کرامت الله یزدانی و شورای داوری شامل فرهاد ارشاد، رضا گشتاسب و دکتر سهیلا نجم بار دیگر بررسی شدند.

وی، افزود: از 760 اثر رسیده به دبیرخانه، 42 اثر به داوری پایانی رسیدند که پس از داوری پایانی و با معرفی برگزیدگان، آیین پایانی جشنواره نیز بر بستر مجازی برگزار خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان بررسی آثار چهارمین جشنواره کشوری «بهونه» در شیراز

پایان بررسی آثار چهارمین جشنواره کشوری «بهونه» در شیراز