انتخاب آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه پیشنهادی دولت آتی آمریکا، لزوم شناخت رویکردهای وی در زمینه مسائل بین المللی را ضروری می کند.
- " انتخاب آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه پیشنهادی دولت آتی آمریکا، لزوم شناخت رویکردهای وی در زمینه مسائل بین المللی را ضروری می کند.
خبرگزاری میزان - آنتونی بلینکن که در کابینه باراک اوباما ، رییس جمهور پیشین آمریکا عهده دار سمت هایی بود، از سوی جو بایدن به عنوان وزیر خارجه آینده این کشور معرفی شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایندیپندنت و نیویورک تایمز ، پس از گمانه زنی رسانه های آمریکایی در مورد انتخاب آنتونی بلینکن ، به عنوان وزیر خارجه کابینه بایدن، این خبر در نهایت توسط تیم رییس جمهور آتی آمریکا تایید شد.
به زعم منتقدان، وی اگرچه برخلاف مایک پمپئو ، سلف خود در دستگاه دیپلماسی آمریکا، با لحنی آرام و سخنورانه صحبت می کند، اما از سیاست های توسعه طلبانه آمریکا که عامل تحریک روسیه و چین است، دفاع می کند.
حمایت وی از حمله سال 1990 آمریکا به پاناما برای دستگیری رییس جمهور این کشور، از دیدگاه منتقدان بلینکن، حمایت آشکار از نقض واضح قوانین بین المللی است.
سابقه بلینکن بلینکن 58 ساله که اولین وزیر خارجه آمریکای دارای فرزندان خردسال است، بیش از 25 سال در سمت های مختلف وزارت خارجه آمریکا مشغول به کار بوده است.
البته 20 سال از این سابقه، در قالب معاونت رییس کمیته روابط خارجی سنا و .
در کنار بایدن گذشته است.
وی از سال 2013 تا 2015 در کابینه باراک اوباما ، معاون مشاور امنیت ملی بود و از سال 2015 تا پایان دوره ریاست جمهوری وی در سمت معاون وزیر خارجه فعالیت کرد.
رویکرد های بلینکن کره شمالی: آنتونی بلینکن از منتقدان جدی رویکرد دولت دونالد ترامپ در مورد کره شمالی است.
وی در جریان مبارزات انتخاباتی بایدن، بار ها مخالفت خود را با سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال پیونگ یانگ اعلام و روند مذکور را مشروعیت بخشی به رییس کره شمالی خواند.
بلینکن در این زمینه برخلاف ترامپ، خواهان دستیابی به توافق های کوچک تر با کره شمالی در مراحل مختلف برای رسیدن به توافق بزرگ تر است.
ادامه همکاری با متحدانی مانند کره جنوبی و ژاپن و تداوم فشار بر چین به منظور متقاعد کردن کره شمالی برای بازگشت به میز مذاکره، استراتژی وی در شبه جزیره کره است.
روابط بین الملل: از بلینکن مدعی دفاع از اتحاد جهانی و به اصطلاح نگران در مورد حقوق بشر، به عنوان فردی یاد می شود که می تواند، اعتبار از دست رفته و خدشه دار شده آمریکا در زمینه سیاست خارجی را پس از چهار سال در قدرت بودن ترامپ و رویکرد تهاجمی ملی گرایانه اش، ترمیم کند.
به زعم بلینکن، سیاست اول آمریکا ترامپ، تنها به انزوای این کشور و ایجاد فرصت و خلاء برای دشمنان آمریکا منتهی و منتج شد.
پیمان ها و معاهدات بین المللی: براساس گزارش ها، اولویت بلینکن، احیای تعریف متحد قابل اعتماد برای آمریکا در سطح جهان از طریق پیوستن مجدد به توافق ها و نهاد های جهانی است.
از جمله توافق ها و نهاد هایی که بلینکن قصد دارد مجددا واشنگتن را وارد آنها کند، توافق اقلیمی پاریس، توافق هسته ای و سازمان بهداشت جهانی هستند.
وی در ماه جولای در نشستی در موسسه هادسون گفته بود مشکلات بزرگی در جهان وجود دارند که حتی کشوری مانند آمریکا هم نمی تواند به تنهایی از پس آنها بربیاید.
ایران: وی مدافع بازگشت آمریکا به برجام، به عنوان توافقی است که خود در امضای آن نقش داشته است.
بلینکن در سال های پس از امضای برجام، همواره از تصمیم دولت اوباما در این مورد دفاع کرد.
چین: براساس بررسی اظهارنظر های بلینکن، رویکرد وی در قبال چین به جای مجبور کردن کشور ها برای انتخاب میان 2 اقتصاد برتر جهان، رقابت با پکن از طریق تقویت تلاش های چندجانبه برای ارتقای تجارت خواهد بود.
کلید واژه ها: آنتونی بلینکن - وزیر خارجه - آمریکا - آنتونی - خارجه - بین المللی - رییس جمهور - انتخاب - رسانه های آمریکایی - وزیر - مسائل - دستگاه دیپلماسی - نیویورک تایمز - کابینه - باراک اوباما - ضروری - بایدن - جمهور - شناخت - ایندیپندنت - مایک پمپئو - گمانه زنی - دیپلماسی - رییس - دولت - خبرگزاری - آمریکایی - جو بایدن - نیویورک - دستگاه