مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1399 ساعت 06:002020-11-21پزشكي

پزشکان داوطلب هلال احمر به یاری مدافعان سلامت کردستان شتافتند


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: پزشکان و پرستاران داوطلب جمعیت هلال احمر از اصفهان و تهران برای کمک به کادر درمان به استان سفر کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان، پیام جلالی اظهار کرد: پیرو درخواست دانشگاه علوم پزشکی استان مبنی بر حضور داوطلبان جمعیت هلال احمر برای کمک به کادر درمان و مدافعان سلامت، طی هماهنگی با معاونت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور، سریعاً دو تیم درمانی به استان اعزام شدند.

وی افزود: این تیم شامل یک نفر پزشک متخصص بیماری های عفونی، یک نفر پزشک متخصص قلب و عروق، چهار نفر پزشک عمومی و 6 نفر پرستار از استان های اصفهان و تهران است.

جلالی خاطرنشان کرد: علاوه بر حضور ارزشمند این تیم های درمانی در استان، تعداد 50 نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر استان کردستان نیز در این طرح مشارکت داشته و با حضور در بیمارستان ها و ارائه خدمات به بیماران کرونایی مدافعان سلامت را یاری می کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در پایان گفت: طرح یاوران مدافعان سلامت برای اولین بار در کشور به همت جمعیت هلال احمر کردستان اجرا شده و تا عبور از شرایط اضطراری ادامه خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پزشکان داوطلب هلال احمر به یاری مدافعان سلامت کردستان شتافتند

پزشکان داوطلب هلال احمر به یاری مدافعان سلامت کردستان شتافتند