مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 مهر 1399 ساعت 08:002020-09-29سياسي

سردار جلالی: مقابله با کرونا نیازمند تغییر الگوی بهداشتی جامعه است


رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر لزوم تدوین الگوی مقابله با کرونا با تکیه بر آموزش های عمومی روانشناختی تاکید کرد.

- رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر لزوم تدوین الگوی مقابله با کرونا با تکیه بر آموزش های عمومی روانشناختی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در نشست امضای تفاهم نامه همکاری میان روسای سازمان های پدافند غیرعامل کشور و نظام روانشناسی و مشاوره، در حوزه های ارتقای تاب آوری روانشناختی به ویژه در مقابله با تهدیدات و رخدادهای CBRNE، با تاکید بر اینکه ما به دنبال دستیابی به یک طرح جامع پدافند روانشناختی هستیم، اظهار کرد: امروزه دشمنان با استفاده از فناوری های نوین و بهره گیری از متدولوژی روانشناختی، یک جنگ شناختی تمام عیار را به راه انداخته اند.

وی با بیان اینکه هدف این عملیات تغییر فکر، ذهن و دستگاه محاسباتی مردم و مسئولان است، یادآور شد: سازمان پدافند غیرعامل کشور در رویکرد جدید خود در تلاش است تا با ورود به حوزه های اجتماعی بسترهای اجرای مأموریت خود در زمینه ارتقای پایداری ملی و مدیریت بحران را تسهیل کند.

جلالی با بیان اینکه نمونه بارز اهمیت و نقش اثرات روانشناختی و تاب آوری روانی جامعه را در مورد پیشگیری و درمان بیماری کرونا شاهد بودیم، تصریح کرد: برای مدیریت بحران کرونا، تاثیر کارکردی اقد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردار جلالی: مقابله با کرونا نیازمند تغییر الگوی بهداشتی جامعه است

سردار جلالی: مقابله با کرونا نیازمند تغییر الگوی بهداشتی جامعه است