مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 شهریور 1399 ساعت 05:452020-08-27سياسي

بیمارستان قائم (عج) با تمامی بیمه های پایه ای و تکمیلی طرف قرار داد است


مدیرعامل بیمارستان بین المللی قائم (عج) با بیان اینکه پذیرش تمامی بیماران دارای بیمه های پایه و تکمیلی موجب اقبال عمومی مردم از این بیمارستان شد، - علیرضا کریم زاد حق صبح امروز در جمع خبرنگاران در دفتر این بیمارستان با تسلیت ایام سوگواری سرور شهیدان و تسلیت به خانواده های شهدای سلامت اظهار کرد: جامعه پزشکی و پرستاری که در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کووید 19 در برابر نجات جان انسان های دردمند ایثارگری کرده و بیمارستان قائم (عج) نیز با تقدیم یک شهید پرستار همکار مبتلا شده را داشته است.

وی هفته دولت را فرصت مناسبی را برای انعکاس پیشرفت های پزشکی عنوان کرد و گفت: تحریم واردات دارو و تجهیزات پزشکی که از ملزومات درمانی بیماری یی بپردازند.

  وی با بیان اینکه که تاکنون تمام تجهیزات وسایل محافظتی فردی اعم از ماسک و لباس پرسنل بیمارستان توسط خود بیمارستان خریداری شده گفت: هیچ گونه کمک و حمایت از سوی هیچ نهادی برای این بیمارستان صورت نگرفته است و منابع مالی برای تأمین هزینه های محلول های شوینده، ماسک های S و N و لباس های محافظت فردی توسط خود بیمارستان خریداری شده است.

کریم زاد حق با اشاره به سطح خدمات انجام شده در حوزه بیمه های پایه و تکمیلی تصریح کرد: از طرفی بیش از 98 درصد مراجعه کنندگان به این بیمارستان، بیماران بیمه ای هستند که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیمارستان قائم (عج) با تمامی بیمه های پایه ای و تکمیلی طرف قرار داد است

بیمارستان قائم (عج) با تمامی بیمه های پایه ای و تکمیلی طرف قرار داد است