مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1399 ساعت 08:052020-08-25سياسي

9 پروژه بهسازی معابر روستایی در دشتی افتتاح شد


در مراسمی با حضور فرماندار و سایر مقامات محلی شهرستان دشتی، 9 پروژه بهسازی معابر روستایی در این شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتی، در مراسمی با حضور فرماندار و سایر مقامات محلی شهرستان دشتی، 9 پروژه بهسازی معابر روستایی در این شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

سید اصغر صالحی در آیین افتتاحیه این پروژه ها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک به مناسبت هفته دولت، به خدمات و تلاشهای بنیاد مسکن در عمران و آبادانی روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت اشاره کرد و اظهار داشت: 9 پروژه بهسازی معابر روستایی شامل خیابان سازی و پیاده روسازی با اعتبار 28 میلیارد و 300 میلیون ریال در 9 روستای شهرستان دشتی افتتاح شد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان دشتی مساحت اجرای پروژه های مذکور را 46 هزار متر مربع عنوان کرد و افزود: این پروژه ها با مشارکت دهیاری ها و از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای، اعتبارات ملی و استانی بوده است.

وی، تصریح کرد: میزان اقدامات انجام شده در زمینه بهسازی معابر روستایی طی مدت 7 سال اخیر نسبت به مدت مشابه، افزایش سه برابری داشته است.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

9 پروژه بهسازی معابر روستایی در دشتی افتتاح شد

9 پروژه بهسازی معابر روستایی در دشتی افتتاح شد