مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1399 ساعت 10:502020-08-14اقتصادي

بزرگترین کاهش هفتگی طلا رقم خورد


تحلیلگران بانک استاندارد چارترد در یادداشتی نوشتند روند صعودی بلندمدت طلا با توجه به ضعف دلار آمریکا و گستردگی اقدامات محرک مالی تغییری نکرده و ما انتظار داریم نرخ های بهره اندک یا منفی بمانند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر رشد بازده اوراق خزانه آمریکا کاهش یافت و این فلز ارزشمند در مسیر ثبت نخستین کاهش هفتگی از اوایل ژوئن تاکنون قرار گرفت.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور 0.

1 درصد کاهش یافت و به 1950 دلار و 94 سنت رسید.

بهای معاملات طلا از ابتدای هفته جاری تاکنون چهار درصد نزول کرده که بزرگترین کاهش هفتگی از اوایل مارس محسوب می‌شود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با 0.

6 درصد کاهش، به 1959 دلار و 50 سنت رسید.

به گفته ادوارد مایر، تحلیلگر بازار، طلا به دلیل رشد بازده اوراق خزانه آمریکا که باعث فروش از سوی سرمایه گذاران شده، تحت فشار‌های کاهشی قرار گرفته است.

بالا رفتن بازده اوراق خزانه هزینه نگهداری طلا که بازدهی ندارد را افزایش داده و جذابیت سرمایه گذاری در آن را کمتر می‌کند.

طلا در معاملات روز جمعه آمار اقتصادی اخیر چین که کمتر از حد مطلوب بودند و باعث عقب نشینی بازار‌های سهام شدند را نادیده گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بزرگترین کاهش هفتگی طلا رقم خورد

بزرگترین کاهش هفتگی طلا رقم خورد