مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مرداد 1399 ساعت 04:202020-08-12سياسي

مولانا، بزرگترین فرد در ذهن آگاهی/رتبه دوم استرالیا در خودکشی زنان


عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه مولانا بزرگترین و تاثیرگذارترین فرد در حوزه ذهن آگاهی است، گفت: ذهن آگاهی یکی از برنامه های هر فصل سازمان ها و سیستم هایی است که کارمندانشان کارهای اساسی انجام می دهند.

- ایسنا/خراسان رضوی عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه مولانا بزرگترین و تاثیرگذارترین فرد در حوزه ذهن آگاهی است، گفت: ذهن آگاهی یکی از برنامه های هر فصل سازمان ها و سیستم هایی است که کارمندانشان کارهای اساسی انجام می دهند.

زهره سپهری شاملو، شامگاه گذشته در پخش زنده یک برنامه اینستاگرامی در رابطه با ذهن آگاهی، اظهار کرد: زندگی های امروز در مقایسه با زندگی های چند قرن پیش و حتی 100سال پیش زندگی راحت تری است، اما افسردگی و میزان ریسک به خودکشی و حتی خود خودکشی افزایش یافته است.

ما تصور می کنیم این مسائل در کشور ما و در خاورمیانه است، اما استرالیا دومین رتبه خودکشی زنان در جهان را دارد و ما شوکه می شویم که این کشورها که این مسائل را ندارند.

شاید این موضوع به دلیل این باشد که انتظارات ما از زندگی متفاوت شده و توقع داریم زندگی با رنج کمتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه رفاه در زندگی ما بیشتر شده اما پریشانی ها افزایش یافته و حالمان ناخوب تر شده است، ادامه داد: اگر به تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مولانا، بزرگترین فرد در ذهن آگاهی/رتبه دوم استرالیا در خودکشی زنان

مولانا، بزرگترین فرد در ذهن آگاهی/رتبه دوم استرالیا در خودکشی زنان