مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 تیر 1399 ساعت 11:452020-07-02پزشكي

زنگ خطر کرونا در بوشهر /کمبود و خستگی پرستاران


دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در 24 ساعت گذشته 71 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌ شده‌ اند که در حال حاضر آمار بیماران بستری 283 نفر است.

به گزارش ایسنا سعید کشمیری با بیان اینکه در حال حاضر 125 مورد مثبت قطعی در بیمارستان‌های استان بستری هستند گفت: خوشبختانه در 24 ساعت گذشته 62 مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد 36 مورد مثبت قطعی بوده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از فوت 6 مورد دیگر در 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: متأسفانه آمار موارد فوت‌شده بر اثر کرونا در استان بوشهر به عدد 95 رسید.

کشمیری با بیان اینکه هم‌اکنون 39 مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این تعداد در حال حاضر 25 مورد از آن‌ها با کمک دستگاه نفس می‌کشند.

وی اظهار کرد: با توجه به تعداد زیاد موارد مراجعه‌کننده برخی از بیمارستان‌های استان بوشهر مجبور شدند بخش‌های جدیدی را به بیماران کرونایی اختصاص دهند.

با کمبود و خستگی پرستار مواجه هستیم دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا با کمبود و خستگی پرستار مواجه هستیم و برخی از پزشکان ما که به این بیماری مبتلا شده&zw


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زنگ خطر کرونا در بوشهر /کمبود و خستگی پرستاران

زنگ خطر کرونا در بوشهر /کمبود و خستگی پرستاران