مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 ساعت 06:302020-05-20سياسي

اقامه نماز عید فطر در مساجد شهری و روستایی مرکزی


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: تمامی مساجد در نواحی شهری و روستایی استان مرکزی با رعایت پروتکل های بهداشتی از امکان برگزاری نماز عید فطر برخوردار هستند.

- حجت الاسلام صفر قربان پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر برگزاری نماز عید فطر در مصلی ها، مساجد و حسینیه ها در شرایط کنونی 2 اصل کلی وجود دارد.

وی افزود: در تمامی شهرستان ها این اجازه عمومی داده شده که مساجد و حسینیه ها فعال باشند و بخشی از جمعیت نمازگزاران را در قالب جریان مردمی گسترده داشته باشیم که اجتماع یک باره گسترده شکل نگیرد و پیرو این مساله در استان مرکزی نیز به تمامی مساجد اجازه برگزاری نماز عید فطر داده شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: مساجدی که امام جماعت ندارند برای برگزاری نماز عید فطر با مشکل مواجه می شوند و اگر بتوانند فردی را به عنوان امام جماعت معرفی کنند، اشکالی ندارد.

حجت الاسلام قربان پور گفت: در مصلی های بزرگ مانند مصلی شهر اراک هنوز اجازه حضور گسترده برای برگزاری نماز عید فطر داده نشده است، چراکه در شرایط بیماری کرونا ممکن است ازدحام جمعیت ایجاد خساراتی را به دنبال داشته باشد و قرار است در صورت اجرای یک دستورالعمل مبنی بر حضور حداقلی جمعیت و با رعایت حداکثری الزاما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقامه نماز عید فطر در مساجد شهری و روستایی مرکزی

اقامه نماز عید فطر در مساجد شهری و روستایی مرکزی