مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 ساعت 11:452020-05-05سياسي

اولین نمونه سامانه مه پاش خودرویی در نزسا طراحی و ساخته شد


جانشین معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه از طراحی و ساخت اولین نمونه سامانه مه پاش خودرویی در نیروی زمینی سپاه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار سرتیپ دوم پاسدار قربان محمد اشعری جانشین معاون عملیات نیروی زمینی سپاه درباره اقدامات معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا، اظهار داشت: اقدامات گسترده ای از سوی معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا انجام شده است.

وی افزود: ابلاغ آماده باش 100 درصدی به همه نیروها برای ضدعفونی مناطق مختلف کشور از جمله این اقدامات است.

سردار اشعری با اشاره به نوآوری های نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا؛ تاکید کرد: طراحی و ساخت اولین نمونه سامانه مه پاش خودرویی در نیروی زمینی سپاه انجام شده است که این سامانه مجهز به فن توربو برای انجام عملیات پاکسازی محیطی است.

جانشین معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه با بیان اهمیت ساز و کار ضدعفونی و گندزدایی محیطی در مناطق مختلف کشور؛ ادامه داد: برای تسهیل در امر پاکسازی و ضدعفونی در مناطق مختلف کشور مخزن آب و پمپ فشار قوی بر روی خودروهای معمولی و تویوتا برای پاکسازی و گندزدایی نصب شده است.

سردار اشعری با بیان ابعاد و تعداد تجهیزات و ادوات بکار گرفته شده برای مقابله با ویروس کرونا توسط قرارگاه های ده گانه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین نمونه سامانه مه پاش خودرویی در نزسا طراحی و ساخته شد

اولین نمونه سامانه مه پاش خودرویی در نزسا طراحی و ساخته شد