مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 ساعت 05:052020-05-05اقتصادي

گروه رستاک عواید «لیلو» را به کادر درمان کشور اهدا می کند


در راستای ارج نهادن به تلاش ها و خدمات کادر درمانی کشور گروه رستاک قصد دارد عواید فروش قطعه جدید خود با عنوان «لیلو» را به پزشکان و پرستاران کشور اهدا کند.

- در راستای ارج نهادن به تلاش ها و خدمات کادر درمانی کشور گروه رستاک قصد دارد عواید فروش قطعه جدید خود با عنوان لیلو را به پزشکان و پرستاران کشور اهدا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، گروه رستاک پس از سال ها پژوهش، تولید و انتشار آثار گوناگون در حوزه موسیقی فولکلور ایرانی با پروژه جدید خود در خانه، بی مرز این بار به بازآفرینی موسیقی کشورهای همسایه پرداخته و در مرحله پنجم این پروژه، تک آهنگ لیلو از کشور ترکیه را آماده کرده است.

لیلو از قطعات کردی کرمانجی است که پس از انتشار قطعاتی از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، افغانستان و عراق، پنجمین اثر از این پروژه فرامرزی گروه رستاک به شمار می رود.

کردهای کرمانج در کشور ترکیه بخش قابل توجهی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند و با توجه به اشتراکات زبانی با کردهای کرمانج ایران، ضمن پایبندی به آداب و رسوم خود، موسیقی را به عنوان بخش مهم و جدایی ناپذیر از فرهنگ خویش حفظ کرده اند.

این اثر از 17 اردیبهشت منتشر خواهد شد و در وبگاه های معتبر داخلی و خارجی از جمله بیپ تونز ، آی تونز و آمازون قابل دسترس عموم علاقه مندان خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گروه رستاک عواید «لیلو» را به کادر درمان کشور اهدا می کند

گروه رستاک عواید «لیلو» را به کادر درمان کشور اهدا می کند