مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 ساعت 04:362020-05-05پزشكي

فعالیت داوطلبانه17هزار نفر از اعضای بسیج پزشکی برای مهارکرونا/بهره مندی یک میلیون نفر ازخدمات درمانی


مجموعا 17 هزار نفر از اعضای بسیج جامعه پزشکی شامل پزشک متخصص، عمومی، پرستار و غیره برای مقابله با ویروس کرونا به ارائه خدمت پرداخته اند.

- رییس بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: مجموعا 17 هزار نفر از اعضای بسیج جامعه پزشکی شامل پزشک متخصص، عمومی، پرستار و غیره برای مقابله با ویروس کرونا به ارائه خدمت پرداخته اند.

ابراهیم متولیان در گفت و گو با خبرنگار مهر ، درباره آخرین آمار اقدامات این سازمان برای مقابله با ویروس کرونا گفت: بر اساس آخرین آمارهای جمع بندی شده، تاکنون 746 پزشک متخصص بسیج جامعه پزشکی در سراسر کشور به مراکز درمانی اعزام شدند.

این پزشکان به صورت داوطلبانه و به درخواست مراکز درمانی به ارائه خدمات می پردازند.

وی افزود: تا کنون 2478 پزشکی عمومی، 7250 پرستار، 3200 بهداشت کار و 4250 نفر در سایر شاخه های درمانی به ارائه خدمت به هموطنان پرداخته اند.

رییس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه یک میلیون و 100 هزار نفر از خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی بهره مند شده اند، اظهار داشت: این سازمان از ابتدای شروع ویروس کرونا، 933 ایستگاه تریاژ و 116 نقاهتگاه با 15 هزار تخت بیمارستانی راه اندازی کرده است.

به علاوه تاکنون اعضای بسیج جامعه پزشکی در سامانه 4030 بیش از 29 هزار ساعت خدمات مشاوره و پزشکی ارائه داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت داوطلبانه17هزار نفر از اعضای بسیج پزشکی برای مهارکرونا/بهره مندی یک میلیون نفر ازخدمات درمانی

فعالیت داوطلبانه17هزار نفر از اعضای بسیج پزشکی برای مهارکرونا/بهره مندی یک میلیون نفر ازخدمات درمانی