مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1399 ساعت 05:452020-05-02سياسي

«جلال بقایی نایینی»؛ شاعری خوش سخن و آزاده خو


جلال بقایی نایینی، شاعری خوش ذوق و توانا بود که در سرودن انواع شعر مهارت و استادی داشت و اشعارش، تصویری از وقایع زندگی و امور روزمره مردم بود.

- ایسنا/اصفهان یک اصفهان شناس گفت: جلال بقایی نایینی، شاعری خوش ذوق و توانا بود که در سرودن انواع شعر مهارت و استادی داشت و اشعارش، تصویری از وقایع زندگی و امور روزمره مردم بود.

محمدحسین ریاحی در گفت وگو با ایسنا در خصوص شخصیت های نامدار شهرستان نایین، اظهار کرد: یکی از ادبا و شعرای ارزشمند استان اصفهان و ایران جلال بقایی نایینی است.

بقایی نایینی، فرزندِ مصطفی در سال 1287 هجری شمسی در نایین چشم به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی خود را در مکتب های قدیمی شهر تاریخی نایین فرا گرفت.

وی افزود: سپس به تحصیل علوم ادبی خصوصاً ادبیات عرب پرداخت و در کنار آن زبان فرانسه را آموخت.

پس از آن به مطالعه دیوان های بسیاری از شعرای ادب فارسی و شخصیت های ادیب مطرح در گذشته و حال پرداخت.

این اصفهان شناس و استاد دانشگاه با بیان اینکه جلال بقایی نایینی از کار و فعالیت غافل نبود، گفت: این شاعر معاصر به استخدام وزارت مالیه یا همان وزارت دارایی درآمد و مدت 40 سال به خدمات اداری در این وزارتخانه پرداخت تا اینکه بازنشسته شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«جلال بقایی نایینی»؛ شاعری خوش سخن و آزاده خو

«جلال بقایی نایینی»؛ شاعری خوش سخن و آزاده خو