مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 فروردین 1399 ساعت 04:452020-04-17سياسي

بهره برداری از70 واحد مسکونی روستاهای سیل زده معمولان


جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) استان قم گفت: 70 واحد مسکونی روستاهای سیل زده معمولان به همت این قرارگاه به زودی به بهره برداری می رسد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمود داودآبادی در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت ساخت واحدهای مسکونی روستاهای معمولان استان لرستان اظهار کرد: در دو روستای ابراهیم آباد و زورانتل شهر معمولان، در هر روستا 35 واحد مسکونی در حال ساخت است که ان شاءالله در آینده ای نسبتاً نزدیک، احداث آن ها به پایان رسیده و در اختیار مردم قرار می گیرد.

وی افزود: در روستای زورانتل برخی واحدها درجاسازی است به این معنا که همان جایی که فروردین ماه سال 98 دچار سیل شد، واحدها در آنجا ساخته می شود و برخی واحدها نیز در مکان جدید احداث می گردد.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قم همچنین گفت: کار ساخت واحدهای مسکونی روستای زورانتل حدود 80 درصد و روستای ابراهیم آباد نیز حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ما بنا داریم که به حول و قوه الهی ، حداکثر تا دو ماه آینده آن را به اتمام برسانیم، مگر این که شرایط آب و هوایی و یا مشکلاتی چون وقوع سیل موجب طولانی تر شدن این مسأله شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از70 واحد مسکونی روستاهای سیل زده معمولان

بهره برداری از70 واحد مسکونی روستاهای سیل زده معمولان