مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 10:062020-03-16سياسي

مسابقه شعرخوانی کودکان در فضای مجازی برگزار می شود


سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: مسابقه شعرخوانی با موضوع مدح پیامبر اکرم(ص) و امیر مومنان(ع) ویژه کودکان 6 تا 10 ساله استان در فضای مجازی برگزار می شود.

- قزوین- سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: مسابقه شعرخوانی با موضوع مدح پیامبر اکرم(ص) و امیر مومنان(ع) ویژه کودکان 6 تا 10 ساله استان در فضای مجازی برگزار می شود.

رضا فضلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای پر کردن اوقات فراغت کودکان در شرایطی که در منزل مانده اند یک دوره مسابقه شعرخوانی در فضای مجازی برگزار می شود.

وی بیان کرد: والدین گرامی می توانند یک شعر در مدح پیامبر اکرم (ص) امیرالمومنین (ع) را انتخاب کرده و به کودکان خود کمک کنند تا این اشعار را حفظ کرده و بعد گوشی تلفن را برداشته و از شعرخوانی کودکان خود یک دقیقه فیلم گرفته و ارسال کنید.

فضلی افزود: والدین می توانند فیلم ها و ویدئوهای ضبط شده خود را تا 31 فروردین ماه در پیام رسان سروش به شماره 09018303371 ارسال کنند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین اظهار داشت: این مسابقه با همکاری تبلیغات اسلامی استان و انجمن ادبی شاعران آیینی استان برگزار می شود و در نهایت به 27 نفر از کسانی که بهترین شعر و اجرا را داشته باشند هدایایی داده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسابقه شعرخوانی کودکان در فضای مجازی برگزار می شود

مسابقه شعرخوانی کودکان در فضای مجازی برگزار می شود