مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 اسفند 1398 ساعت 06:452020-03-13اقتصادي

پرداخت 200 میلیارد تومان به وزارت بهداشت بابت سختی کار پرستاران


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت اقتصاد و امور دارایی، بنا به کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونای این وزارت خانه، - طبق اعلام وزارت اقتصاد 15 میلیارد تومان در وجه اورژانس کشور و 200 میلیارد تومان هم از محل منابع هدفمندی یارانه ها بابت سختی کار پرستاران در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واریز شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت اقتصاد و امور دارایی، بنا به کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونای این وزارت خانه، مبلغ 560 میلیارد تومان توسط معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور وزارت اقتصاد برای تأمین مالی بیمه سلامت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هفته جاری پرداخت شده است.

همچنین کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونای وزارت امور اقتصادی و دارایی از واریز مبلغ 70 میلیارد تومان در هفته جاری از سوی معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور وزارت اقتصاد بابت خرید دارو در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

بنا به این گزارش همچنین مبلغ یک هزار میلیارد تومان بابت یک درصد طرح سلامت در وجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور پرداخت شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت 200 میلیارد تومان به وزارت بهداشت بابت سختی کار پرستاران

پرداخت 200 میلیارد تومان به وزارت بهداشت بابت سختی کار پرستاران