مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 اسفند 1398 ساعت 11:302020-02-25پزشكي

اعطای اعتبار به دانشگاه ها برای جبران کمبود نیروی پرستاری در مقابله با کرونا


معاون پرستاری وزارت بهداشت از اعطای اختیار و اعتبار به دانشگاه های علوم پزشکی برای رفع مشکل کمبود پرستار خبر داد.

- اعطای اعتبار به دانشگاه ها برای جبران کمبود نیروی پرستاری در مقابله با "کرونا" معاون پرستاری وزارت بهداشت از اعطای اختیار و اعتبار به دانشگاه های علوم پزشکی برای رفع مشکل کمبود پرستار خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مریم حضرتی ضمن تشکر از خدمات جامعه پزشکی و پرستاری گفت: برای جبران کمبود نیروهای پرستاری از سوی وزیر بهداشت، طی دستوری به دانشگاه های علوم پزشکی اختیار و اعتبار تامین نیروی پرستاری به طرق مختلف داده شده است.

وی در خصوص تجهیز پرستاران به وسایل محافظتی از کروناویروس خاطرنشان کرد: تمامی وسایل حفاظتی برای پرستاران فراهم شده است و بر اساس اولویت این وسایل به دانشگاه هایی که بیشتر درگیر بیماری هستند بیش از سایرین اهدا می شود و به زودی نیز برای سایر دانشگاه ها وسایل حفاظتی به شکل کامل تامین خواهد شد.

حضرتی در خاتمه سخنان خود از مدیران پرستاری بیمارستان ها خواست هرگونه کمبود و مشکل را به اطلاع این معاونت برسانند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعطای اعتبار به دانشگاه ها برای جبران کمبود نیروی پرستاری در مقابله با کرونا

اعطای اعتبار به دانشگاه ها برای جبران کمبود نیروی پرستاری در مقابله با کرونا