مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 دی 1398 ساعت 03:202020-01-19پزشكي

دفن بهداشتی لاشه در مناطق سیل زده بسیار جدی است / عدم توجه منجر به سرایت بیماری های مشترک انسان و حیوان می شود


حسام اشعریون متخصص داخلی دامپزشکی و مسئول گروه جهادی_دامپزشکی مستقر در سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: - مسئول گروه جهادی_دامپزشکی در خصوص سیل منطقه بلوچستان گفت: بزرگترین مشکل، عدم دفن بهداشتی لاشه است؛ چون بدون دفن بهداشتی ممکن است برای صد ها سال لاشه دام در طبیعت باقی بماند و مرتع را اصطلاحا شوم کند.

حسام اشعریون متخصص داخلی دامپزشکی و مسئول گروه جهادی_دامپزشکی مستقر در سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: عمده تصور مردم از استان سیستان و بلوچستان، استانی بیابانی و گرم و خشک است، اما منطقه بلوچستان به خاطر اقلیم خاصی که دارد با منطقه سیستان بسیار متفاوت است و بارندگی و خاک حاصلخیز این منطقه به کشاورزی و دامداری رونق بالایی بخشیده است.

وی افزود: سیل حادث شده، تلفات دامی گسترده ای را با خود به همراه داشته است؛ سیلاب و جریان متلاطم و گسترده، بسیاری از دام ها را با خود به کام مرگ برده است.

مسئول گروه جهادی_دامپزشکی شهید افسری اظهار داشت: آنچه که در کمک رسانی گروه های جهادی، مسئولین امر، ستاد بحران استانی در وهله اول مورد توجه قرار می گیرد، فراهم آوردن کمک های ضروری اسکان، گرمایش، خوراک برای مردم است و متاسفانه چندان به بحث دامی توجهی نمی شود، اما لاشه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دفن بهداشتی لاشه در مناطق سیل زده بسیار جدی است / عدم توجه منجر به سرایت بیماری های مشترک انسان و حیوان می شود

دفن بهداشتی لاشه در مناطق سیل زده بسیار جدی است / عدم توجه منجر به سرایت بیماری های مشترک انسان و حیوان می شود