مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 دی 1398 ساعت 08:052020-01-18فرهنگي

در جوان مرگی در ادبیات خود نویسنده ها مقصر هستند


محمدهاشم اکبریانی غریزی ننوشتن و رفتن به سمت تصنعی نویسی و ممارست نکردن در نوشتن را عامل جوان مرگی نویسندگان می داند و می گوید: عوامل بیرونی مانند اقتصاد و سانسور مهم است و تأثیر هم دارد اما این ها، - محمدهاشم اکبریانی غریزی ننوشتن و رفتن به سمت تصنعی نویسی و ممارست نکردن در نوشتن را عامل جوان مرگی نویسندگان می داند و می گوید: عوامل بیرونی مانند اقتصاد و سانسور مهم است و تأثیر هم دارد اما این ها، نقش فرعی دارند و نقش اصلی را خود نویسنده باید ایفا کند.

این داستان نویس در گفت وگو با ایسنا درباره این که بعضا یکی از مسائل ادبیات ایران این است که نویسندگان با گذشت زمان کتاب های قوی تری ارائه نمی دهند و بهترین آثارشان برای دوره جوانی شان است که با تعبیر جوانمرگی از آن یاد شده است، اظهار کرد: این پدیده محدود به زمان خاص و کشور خاصی مانند ایران نیست.

ما در سطح جهانی هم کارگردانی مانند اورسن ولز را داریم که اولین کارش، همشهری کین بهترین فیلمش شناخته می شود و بعد از آن هم فیلم شاخصی ندارد.

در مورد خود گلشیری هم عده زیادی اعتقاد دارند بهترین کتابش همان شازده احتجاب (اولین رمان هوشنگ گلشیری) است و بعد از آن اثری در حد و اندازه این رمان از گلشیری ندیده ایم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در جوان مرگی در ادبیات خود نویسنده ها مقصر هستند

در جوان مرگی در ادبیات خود نویسنده ها مقصر هستند