مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 دی 1398 ساعت 14:062020-01-14اقتصادي

قریب دو هزار هکتار اراضی تالابی انزلی در تعارض دستگاه های متولی است


به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل حیدری آزاد در جلسه کارگروه احیای تالاب بین المللی انزلی اظهار کرد: متاسفانه از سوی وزارت نیرو حریم تالاب انزلی از 19 به 25 هزار هکتار افزایش یافته که باعث شده بسیاری از اراضی روستایی و بخشی از شهر انزلی در حریم و بستر تالاب قرار گیرد.

وی با اشاره به وجود مشکلات متعدد شهروندان انزلی در خصوص افزایش حریم تالاب افزود: متاسفانه بسیاری از شهروندان و روستاییان با وجود داشتن اسناد مالکیت و سنق های زراعی و واگذاری های هیات هفت نفره و همچنین دارا بودن مستثنیات و سکونت ده ها ساله با افزایش حریم دچار مشکل شده اند که این امر باعث افزایش نارضایتی عمومی در مناطق مورد نظر شده است .

حیدری آزاد همچنین خاطر نشان کرد: 17 روستای بندرانزلی دارای طرح هادی روستایی هستند که با افزایش حریم و بستر تالاب ، بخشهایی از 14 روستا در بستر تالاب و 100 درصد از پنج روستای انزلی در حریم و بستر تالاب قرار گرفته است .

فرماندار انزلی تاکید کرد: لازم است وزارت نیرو حدود و حریم تالاب بین المللی انزلی را با مصوبه کنوانسیون رامسر که 19 هزار هکتار است لحاظ کند تا مردم نیز از گرفتاری های موجود رهایی یابند.

حیدری آزاد با اشاره به افت شدید سطح آب تالاب به دلیل پسروی آب خزر و بهره برداری بیش از حد آب با مقاصد کشاورزی و پرورش ماهی و احداث بندهای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قریب دو هزار هکتار اراضی تالابی انزلی در تعارض دستگاه های متولی است

قریب دو هزار هکتار اراضی تالابی انزلی در تعارض دستگاه های متولی است