مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 دی 1398 ساعت 11:202019-12-23پزشكي

ضرورت نگاه ویژه تصمیم گیران سلامت به جامعه «پرستاری»


سازمان جهانی بهداشت سال 2020 را به عنوان سال پرستاری نام گذاری کرده و ضروری است که تصمیم گیران حوزه سلامت نیز به این موضوع نگاه ویژه ای داشته باشند.

- گروه سلامت خبرگزاری فارس: مدتهاست که کمبود نیروی پرستاری در کشور وجود دارد، پرستاری که به عنوان حرفه ای حاکمیتی و خط اول پاسخگویی به آلام مردمی است که به هر دلیل با سیستم نظام سلامت درگیر می شوند.

اما در دنیای امروز پرستاری جایگاه متفاوتی دارد و همانگونه که سال 2020 به عنوان سال پرستاری توسط سازمان جهانی بهداشت نام گذاری شده، ضروری است که تصمیم گیران حوزه سلامت در کشور به آن نگاه ویژه ای داشته باشند و موانع خدمتی پرستاران را جهت بهبود کیفیت شاخص های سلامتی برطرف کنند.

یکی از مهمترین موانع موجود به اذعان صاحب نظران حوزه سلامت، نیروی انسانی پرستاری است که اولین اثر آن کاهش کیفیت خدمات ارایه شده به مردم و مع الاسف آخرین اثر آن فرسودگی شغلی پرستاران است روز گذشته برحسب اتفاق مروری داشتم بر سخنان مسؤولان قوای مقننه و مجریه در سالهای 97و 98 درباره کمبود نیروی پرستاری، موانع و راهکارهای تامین نیرو و تبعات خطرناک عدم رفع این کمبود.

  جدیدترین نظر، سخن حیدر علی عابدی عضو  ناظر مجلس در شورای عالی سازمان بود که در تاریخ سوم اذرماه امسال گفت: قرار بود 10هزار پرسنل برای سیستم درمانی کشور ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت نگاه ویژه تصمیم گیران سلامت به جامعه «پرستاری»

ضرورت نگاه ویژه تصمیم گیران سلامت به جامعه «پرستاری»