مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 آذر 1398 ساعت 10:502019-12-02سياسي

30 درصد از دانش آموزان استانداردهای لازم سلامت روان ندارند


کرمانشاه_ معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: 30 درصد از دانش آموزان در حوزه سلامت روان از استانداردهای لازم برخوردار نیستند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا کاظمی امروز دوشنبه در آیین رونمایی از طرح یاری گران زندگی اظهار داشت: اگر معلمان دغدغه نداشته باشد و از مهارت های کافی برخوردار باشند بدون شک جامعه بدون دغدغه و مملو از مهارت خواهیم داشت.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: ریل توسعه کشور در همه ابعاد از آموزش و پرورش می گذرد که ایستگاه اولیه کشور در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و .

محسوب می شود.

این مسئول بیان داشت: اگر تاریخ انقلاب را مرور کنیم به ویژه در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و به طور ویژه اعتیاد به این نتیجه می رسیم که رویکردها را باید تغییر دهیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: اگر قرار است در این حوزه به موفقیت دست پیدا کنیم باید سراغ آموزش و پرورش و نسل نوجوان و جوان بیاییم و پیشگیری را از این مرحله شروع کنیم.

وی گفت: 40 سال با این معضل مبارزه کردیم و به درمان مشغول شدیم اما امروز با انبوهی از آسیب های اجتماعی مواجه هستیم که نسبت به گذشته پیچیده تر نیز شده اند.

لزوم توجه به حوزه پیشگیری و فرهنگسازی /طرح سفیران سلامت یک اقدام نوآورانه در کرمانشاه است معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

30 درصد از دانش آموزان استانداردهای لازم سلامت روان ندارند

30 درصد از دانش آموزان استانداردهای لازم سلامت روان ندارند