مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 آبان 1398 ساعت 14:092019-11-14اقتصادي

ایجاد 6 هزار شغل با احداث استخرهای کوچک پرورش ماهی در روستاها


استاندار گیلان با اشاره به اجرای طرح تولید ماهی در استخرهای کوچک در روستاها با حمایت وزارت تعاون، گفت: اجرای این طرح با پرداخت تسهیلات کم بهره می تواند شش هزار فرصت شغلی ایجاد کند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، ارسلان زارع عصر پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در سالن غدیر استانداری گیلان با اشاره به راهبرد اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب در شرایط تحریم های نابرابر، اظهار کرد: شاخص ها نشان دهنده ایجاد ثبات اقتصادی و تلاش بخش خصوصی و حمایت دولت این مرحله سخت را پشت سر می گذارد.

استاندار گیلان با اشاره به کاهش نرخ بیکاری این استان طی دو سال اخیرگذشته، افزود: میانگین نرخ بیکاری کشور در تابستان امسال 12.

6 درصد بوده که سهم این میانگین در استان گیلان به 9.

6 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه بیش از 360 واحد راکد و نیمه راکد به چرخه تولید بازگشته اند، گفت: حدود 1500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در ردیف های مختلف در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در حال گردش برای تثبیت واحدهای موجود و ایجاد شغل های جدید پیش بینی شده است.

زارع با اشاره به وجود 209 پروژه نیمه تمام در استان گیلان، تصریح کرد: در صورت تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها دارای پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد با تسهیلات 852 میلیارد تومان می تواند زمینه اشتغالزایی سه هزار و 153 نفر تا پا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد 6 هزار شغل با احداث استخرهای کوچک پرورش ماهی در روستاها

ایجاد 6 هزار شغل با احداث استخرهای کوچک پرورش ماهی در روستاها