رییس کل بانک مرکزی در جلسه اتاق تعاون ایران با حضور روسای اتاق های تعاون، بازرگانی و اصناف، از آماده شدن طرح گام (گواهی اعتبار مولد) به منظور حل بخشی از مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد.
- طرح گواهی اعتبار مولد گام در شورای پول و اعتبار مطرح می شود " رییس کل بانک مرکزی در جلسه اتاق تعاون ایران با حضور روسای اتاق های تعاون، بازرگانی و اصناف، از آماده شدن طرح گام (گواهی اعتبار مولد) به منظور حل بخشی از مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازپایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی عبدالناصر همتی در خصوص طرح گام گفت: کارهای کارشناسی و اخذ نظرات کارشناسی انجام شده است و در جلسه آتی شورای پول و اعتبار مطرح خواهد شد.
وی افزود امیدواریم با تصویب این طرح، بخشی از مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی رفع و شاهد رونق بیش از پیش تولید باشیم.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه شرایط اقتصادی کشور ویژه است گفت: علیرغم محدودیتها و تحریم ها، شاخص های اقتصادی در زمینه های متعدد از جمله صنعت و کشاورزی مثبت است و لازم است همه ما به آرامش موجود و ثبات ایجاد شده در بازار توجه کرده و به تداوم آن کمک کنیم.
همتی ثبات اقتصادی توأمان با رشد اقتصادی را از سیاست های اصلی بانک مرکزی خواند و گفت: با تداوم تدابیر و سیاست های اقتصادی دولت و بانک مرکزی در عمده بازارها از جمله بازار ارز شاهد ثبات هستیم.
رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به اینکه بخش خدمات مولد بسیار مهم است افزود: بخش خدمات کشور سهم مهمی در ارزش افزوده و اشتغال دارد و بانک مرکزی از آن حمایت خواهد کرد.
همتی تاکید کرد خوشبختانه به مدد نگاه به درون و اتکا به ظرفیت های داخلی، اقتصاد غیر نفتی شاهد رشد و شکوفایی است.
همتی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع کنترل تورم پرداخت و گفت: آمارهای استخراجی نشان دهنده کنترل و کاهش مداوم ماهانه تورم توام با مدیریت نقدینگی است.
رییس کل بانک مرکزی در خصوص تامین ارز توسط بانک مرکزی گفت: آمارها نشان دهنده تامین 24 میلیارد دلار در سال جاری برای واردات است و این خود موید موفقیت کشور در کاستن از فشار تحریم ها است ضمن آنکه روند بازگشت ارز حاصل از صادرات نیز رو به افزایش است.
کلید واژه ها: بانک مرکزی - رییس کل بانک مرکزی - شورای پول و اعتبار - اعتبار - کل بانک مرکزی - مرکزی - واحدهای تولیدی - سرمایه در گردش - اقتصاد - بانک - اقتصادی - شورای - تولید - تعاون - رییس - اتاق تعاون - سرمایه - بخش خدمات - کارشناسی - اتاق - بازرگانی - همتی - بازار - شاخص های اقتصادی - تحریم ها - عبدالناصر همتی - مدیریت نقدینگی - شرایط اقتصادی - مشکل - کشور