رصد رویداد نجومی گذر سیاره عطارد از کنار خورشید در دانشگاه مازندران.
- .
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابلسر، رصد رویداد نجومی گذر سیاره عطارد از کنار خورشید با حضور دکتر کوروش نوذری رییس دانشگاه مازندران، دکتر علیرضا خصالی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، محققان، دانشجویان و علاقه مندان به نجوم به همت گروه فیزیک نظری بر روی بام ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه انجام شد.
بر اساس این گزارش، دکتر نوذری در این رویداد با اشاره به این که سیاره عطارد با سرعت نسبتا زیادی در منظومه شمسی به دور خورشید می چرخد، طول شب و روز در این سیاره را بسیار بیشتر از زمین عنوان کرد و به دلیل درجه بالای سرمای شب و گرمای روز، آن را غیرقابل قابلیت سکونت دانست.
سرآمد علمی ایران در رشته فیزیک با تاکید بر این که رویداد نجومی گذر سیاره عطارد از مقابل خورشید، هر 13 سال یک بار رخ می دهد، درخشش دانشگاه مازندران در این عرصه علمی که یک نوع آموزش علم نجوم به عنوان علمی که منجر به خداشناسی می شود را مثبت ارزیابی کرد.
کلید واژه ها: دانشگاه مازندران - رویداد نجومی - دانشگاه - مازندران - رویداد - سیاره - خورشید - عطارد - نجوم - پژوهش و فناوری - علمی - دکتر - رییس دانشگاه - منظومه شمسی - فیزیک - گزارش - دانشجویان - آزمایشگاه - خداشناسی - شب و روز - ساختمان - قابلیت - منظومه - فناوری - مرکزی - آموزش - سکونت - پژوهش - ایران - درخشش