مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مهر 1398 ساعت 18:452019-10-02سياسي

امضای تومار 2 متری مردم قشم در اعتراض به واگذاری سواحل


مردم شهرستان قشم در اعتراض به واگذاری اراضی ساحلی با امضای توماری 2 متری خطاب به رییس قوه قضاییه خواستار بررسی موضوع شدند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، مردم این شهرستان در آستانه سفر رییس قوه قضاییه به استان هرمزگان با امضای تومار 2 متری خطاب به ایشان خواستار رسیدگی به واگذاری اراضی ساحلی این جزیره توسط سازمان منطقه آزاد قشم شدند.

اعتراضاتی از سوی مردم روستاهای تنبان، تورگان، برکه خلف، سوزا و رمچاه در همین راستا مطرح است و در روزهای اخیر نیز شکل گیری تجمع مسالمت آمیز مردم روستایی در اعتراض به واگذاری ها در مناطقی از روستای ریگو قشم گزارش شده است.

واگذاری ها سبب شده امواج نگرانی مردم جزیره را در بگیرد و پاسخگو نبودن سازمان منطقه آزاد قشم نیز این نگرانی ها را تشدید کرده است.

تداوم روند می تواند جو روانی، امنیت حاکم بر جزیره قشم و منابع طبیعی موجود را دچار خدشه کند.

(بیشتر بخوانید )  از این رو شهریورماه امسال مدعی العموم این شهرستان در راستای احقاق حقوق عامه و جلوگیری از تضییع احتمالی برای بررسی همه قرارداد های واگذاری اراضی ساحلی قشم به موضوع ورود کرد.

حضور رییس سازمان بازرسی کل کشور به نمایندگی از رییس قوه قضاییه در شهرستان قشم و سفر شخص رییس قوه در روزهای آتی به استان هرمزگان باعث تقویت امید به عدالت گستری و نظارت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امضای تومار 2 متری مردم قشم در اعتراض به واگذاری سواحل

امضای تومار 2 متری مردم قشم در اعتراض به واگذاری سواحل