مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مهر 1398 ساعت 06:302019-10-02سياسي

تحریم ها را سخت تر و مردم را بدبین نکنیم


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هجمه رسانه ای درخصوص دادگاه متهمان پرونده موسوم به پتروشیمی نشان داد؛ گاه تحت لوای شفاف سازی و اطلاع رسانی، - ابعاد فراگیر آن چه بسیاری از نمایندگان مجلس نسبت به آن هشدار داده اند را می توان در گفتگو با فعالان بخش خصوصی و مدیران تشکل های بزرگ این بخش محک زد.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران در این باره گفت: به رغم این که دولت نیز با سهم 45 درصدی، یکی از دو سهامدار اصلی شرکت بازرگانی پتروشیمی (PCC) محسوب می شود و هنوز هم اتهامی به اثبات نرسیده، اما متاسفانه در برخورد با پرونده پتروشیمی به نحوی وانمود می شود که متهم فقط بخش خصوصی است و خبری از محاکمه دولت نیست.

حسین سلاح ورزی با بیان این که باید در این خصوص کار کارشناسی تخصصی انجام شود، افزود: دادگاه متهمان پتروشیمی نباید منجر به بدبینی جامعه نسبت به فعالیت های بخش خصوصی شود.

وی ادامه داد: وظیفه دولت و دستگاه قضایی برخورد قاطع با نابسامانی های اقتصادی، فعالیت های غیرشفاف و سوءاستفاده از موقعیت ها و اموال کشور است و کسی هم نباید مانع از برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی در هر حوزه‎ای شود، اما در حوزه برخورد با مفاسد اقتصادی نیز نباید به صورت احساسی و شتاب زده عمل کرد و نتیجه ای را رقم زد که به سود مردم و کشور نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحریم ها را سخت تر و مردم را بدبین نکنیم

تحریم ها را سخت تر و مردم را بدبین نکنیم