معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت:در برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون که از 17خرداد آغاز شد و 15 تیر ماه در سراسر کشور به پایان رسید، در سیرجان بیش از 81 هزار فشارخون ثبت شد.
- محمد موقری معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در گفت وگو با خبرنگار راه آرمان اظهارداشت: اگر فردی که مبتلا به فشارخون است، درمان نشود به شدت خطرناک است و باعث بروز سکته های قلبی، مغزی، از کار افتادگی، ناراحتی های چشمی، مشکلات اندامی و… می شود.
موقری پور افزود: سرمایه گذاری بر روی بیماری فشارخون و انجام کار پیشگیری و درمان، یک سرمایه گذاری خوب و مطمئن برای جامعه است ، به همین دلیل وزارت بهداشت طرح کنترل فشار خون رابه عنوان اولین طرح ملی انتخاب کرد.
وی در مورد نتایج این طرح در شهرستان سیرجان گفت: حدود 1000 نفر به عنوان ناظر، پرسش گر، بهورز، مراقب سلامت، پزشک، خدمات و… در 218 مرکز شامل ایستگاه ثابت و سیار، و مراکز و پایگاه بهداشتی درمانی، بیمارستان ها و خانه بهداشت، درمانگاه های دولتی و خصوصی در طرح کنترل فشار خون مشارکت داشتند.
به گفته ی موقری پور طبق آمار مرکز بهداشت سیرجان در برنامه ملی کنترل فشار خون در سیرجان بیش از 81 هزار نفر مربوط به گروه سنی هدف که همانا افراد بالای 30سال، بیماران کلیوی و زنان باردار بودند، کنترل شد و افرادی دارای فشا