مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 ساعت 08:552019-05-07فرهنگي

ادبیات کودک در افغانستان چه وضعی دارد؟


یک نویسنده افغان ادبیات کودک با بیان این که ادبیات کودک در این کشور اولویت آخر است، می گوید: تعداد نویسندگان کودک در افغانستان از تعداد انگشتان دست تجاوز نمی کند.

- محمدرضا خاوری – نویسنده افغانستانی ادبیات کودک و نوجوان و مدیرمسئول انتشارات کودکانه در کابل - در گفت وگو با ایسنا، درباره وضعیت ادبیات کودک در این کشور اظهار کرد: در افغانستان به خاطر سال ها جنگ و مشکلات ناامنی بخش های مختلف علمی و فرهنگی به حالت نیمه فعال و یا غیرفعال درآمد و از سال 2001 به بعد که حکومت مستقلی سرکار آمد کم کم شروع به پر کردن خالی گاه ها کردند.

اگر ادبیات کودک را بخشی از این خالی گاه ها در نظر بگیریم، ادبیات کودک جزء اولویت های آخر است.

او افزود: می توان گفت به دلیل سواد پایین مردم خیلی به ادبیات کودک اهمیت نمی دهند و فکر می کنند کودک خیلی مهم نیست، بزرگ می شود و راهش را پیدا می کند؛ در حالی که برعکس است و تربیت و آموزش از کودکی شروع می شود.

این نویسنده افغان با اشاره به فعالیت های نشر کودکانه در کابل گفت: ما پنج سال است که در کابل فعالیت می کنیم اما در شهرهای دیگر به ادبیات کودک توجهی نمی شود.

تعداد نویسنده های کودک در افغانستان انگشت شمار است و اگر بخواهیم عدد و رقم بدهیم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمی کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات کودک در افغانستان چه وضعی دارد؟

ادبیات کودک در افغانستان چه وضعی دارد؟