مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 اردیبهشت 1398 ساعت 10:062019-04-26سياسي

حضور جهادگران دانشگاه بجنورد در روستای ایزمان/ دهیاران به دنبال اشتغال باشند نه کار عمرانی!


گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، حسین اکبری؛ طعم اردوهای جهادی همواره خاص است؛ چه این اردو در پلدختر باشد و چه در خوزستان.

چه در سیستان باشد و یا در روستای دورافتاده ایزمان، - در کنار فعالیت این دانشجویان، کارشناسان نیز به جمع مردم رفته و با آن ها در خصوص مشکلات موجود در روستا صحبت می کردند.

همچنین طی کلاس هایی، اطلاعاتی در خصوص حوزه کشاورزی و دامداری به مردم ارائه می شد.

این کلاس که با استقبال گرم مردم مواجه شد.

مردان این روستا با اشتیاق سخنان کارشناس را مورد ارزیابی قرار می دادند و سئوالات خود را بیان می کردند.

اطلاعات علمی روستاییان پایین استاما محمد یداللهی، کارشناس حوزه دامپروری و کشاورزی که به همراه دانشجویان جهادی در این اردو حاضر بود، در گفتگو با خبرنگار ما، میزان اطلاعات علمی و فنی روستاییان در باغبانی، زراعت و دامپروری را ضعیف ارزیابی می کند و معتقد است این افراد بروز نیستند و از این جهت لازم است کارشناسان دولتی بیشتر در این مناطق حاضر شوند.

یداللهی مشارکت پایین خود روستاییان در فعالیت های عمومی روستا مانند مبارزه با انگل ها و سمپاشی ها را ناکافی می داند و معتقد است که اگر این اقدامات صورت گیرد، در بهره وری آنان اثرات زیادی را خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور جهادگران دانشگاه بجنورد در روستای ایزمان/ دهیاران به دنبال اشتغال باشند نه کار عمرانی!

حضور جهادگران دانشگاه بجنورد در روستای ایزمان/ دهیاران به دنبال اشتغال باشند نه کار عمرانی!