مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 ساعت 14:202019-04-22فرهنگي

دوباره به دنیای شعر برگشته ام


بهزاد زرین پور با بیان دلیل سکوت شعری اش در این سال ها گفت دوباره به دنیای شعر برگشته است.

- به گزارش ایسنا، در خبر روابط عمومی انجمن شاعران آمده است: بهزاد زرین پور در دهه 70 با مجموعه ای کاش آفتاب از چهارسو بتابد در سال 77 رسما به جامعه ادبی معرفی شد و با همان بیست و چند شعر، به ویژه شعر بلند خرمشهر و تابوت های بی در و پیکر جایگاه خود را به عنوان شاعری اثرگذار تثبیت کرد.

اگرچه پس از آن مجموعه ، تا امروز هیچ کتاب دیگری از او چاپ نشد و حضورش در محافل ادبی به تدریج کمرنگ تر شد، اما همان یک شعرِ خرمشهر و.

کافی بود تا در همه این سال ها نام زرین پور در ذهن علاقه مندان جدی شعر بدرخشد و البته این سوال را برای همگان برانگیزد که بهزاد زرین پور کجاست؟ و چرا آن صدای رسا دیگر از هیچ سو شنیده نشد!؟ بهزاد زرین پور در ششمین نشست تخصصی شیرازه شعر _ اولین برنامه سال 98 _ در دفتر شعر جوان، در این باره سخن گفت: همان طور که احتمالا دوستان می دانند، بعد از سال ها دوباره به دنیای شعر برگشته ام.

به نظر من به تعداد شاعران روش داریم، نه فقط سبکی برای نوشتار، بلکه سبکی برای به شعر آمدن، شاید بتوان آن را به خصلت و خصیصه منحصر به هر فرد تعبیر کرد.

زمانی علی باباچاهی به من می گفت من در هر شرایطی می توانم شعر بگویم و این دقیقا برعکس خصلت من در شعر نوشتن است؛ زیرا تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوباره به دنیای شعر برگشته ام

دوباره به دنیای شعر برگشته ام