مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 فروردین 1398 ساعت 12:552019-04-09اقتصادي

35 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی لرستان دچار خسارت شدند


35 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی لرستان دچار خسارت شدند.

- رییس بنیاد مسکن کشور گفت: 35 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی لرستان دچار خسارت شدند.

به گزارش ایسنا، علیرضا تابش در ستاد بحران استان اظهار کرد: در استان روستاهایی که نیاز به مطالعه جدی دارند شناسایی شدند و به مهندسین مشاور و تیم های کارشناسی سپرده شده اند.

وی ادامه داد: از 2900 روستا در استان 700 روستا تحت تأثیر سیل قرار گرفتند و توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و با حضور تیم های مجرب در حال مطالعه هستند.

تابش با تأکید بر اینکه سکونت گاه ها باید بازسازی شوند و ایمنی لازم در آن ها لحاظ شود، افزود: قراردادی با دانشگاه تهران داریم تا با نظارت عالی نظارت بر همه فعالیت های ما در لرستان را بر عهده بگیرند و با دانشکده های فنی و زمین شناسی صحبت شد و ظرف دو تا سه روز آینده هشت نفر از رؤسا و اساتید دانشگاه تهران به لرستان می آیند.

وی گفت: باید از ظرفیت مراجع علمی دانشگاهی برای حل مشکلات کمک بگیریم.

تابش با بیان اینکه شهرستان های معمولان و پل دختر نیازمند اقدام فوری برای مطالعه در مقطع رودخانه و شهر است تا عرض رودخانه و حریم ها مشخص شود، بیان کرد: دیواره ساحلی پل دختر آسیب شناسی شود که البته تا حدودی آسیب شناسی آن را انجام دادیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

35 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی لرستان دچار خسارت شدند

35 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی لرستان دچار خسارت شدند