مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 بهمن 1397 ساعت 09:212019-02-06سياسي

همزمان با دهه فجر انجام شد افتتاح 4 هزار و 500 مین واحد مقاوم سازی شده در شهرستان ماهنشان


4 هزار و 500 مین واحد مقاوم سازی شده در روستای خایینک شهرستان ماهنشان همزمان با دهه فجر افتتاح شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، همزمان با ایام الله دهه فجر 4 هزار و 500 مین واحد مسکونی مقاوم سازی شده روستایی در روستای خایینک شهرستان ماهنشان با حضور  نوری فرماندار  ماهنشان و خدایی مدیر کل بنیاد مسکن این شهرستان افتتاح شد.

 این واحد که از طریق تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی ساخته شده بود، به بهره برداری رسید.

در راستای مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی و شهری نیز 20 پروژه از سوی این نهاد انقلابی در ایام دهه فجر به صورت نمادین در همه شهرستان ها افتتاح می شود.

اولویت ما در حوزه روستایی توجه به مقاوم سازی مسکن روستاییان است که در این راستا تسهیلات ویژه ای برای مقاوم سازی و بهسازی مسکن روستایی از سوی دولت، توسط بنیاد مسکن استان و بانک های عامل در نظر گرفته شده است.

گفتنی است، در سطح استان زنجان 91 هزار و 265 واحد مسکونی روستایی شناسایی شده است، تا به امروز بیش از 47 هزار و 314 واحد مسکونی روستایی در سطح استان زنجان مقاوم سازی شده و از تسهیلات ویژه نوسازی و بهسازی مسکن استفاده کرده اند.

این تسهیلات با کارمزد 5 درصد تا سقف 25 میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی وشهرهای زیر 25 هزار نفر اعطا می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همزمان با دهه فجر انجام شد افتتاح 4 هزار و 500 مین واحد مقاوم سازی شده در شهرستان ماهنشان

همزمان با دهه فجر انجام شد افتتاح 4 هزار و 500 مین واحد مقاوم سازی شده در شهرستان ماهنشان