مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 بهمن 1397 ساعت 07:212019-01-29سياسي

رایزن فرهنگی ایران در عراق: وقوع انقلاب اسلامی، گفتمان فرهنگی جدیدی ایجاد کرد/ ترجمه «پایی که جا ماند» در عراق


رایزن فرهنگی ایران در عراق با تأکید بر اینکه وقوع انقلاب اسلامی و شکل گیری نظام جمهوری اسلامی، گفتمان فرهنگی جدیدی را ایجاد کرد، گفت: مهم ترین ابزار موجود برای بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، - به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، بر آن شدیم تا با حجت الاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق در خصوص برنامه های این نمایندگی فرهنگی به گفت وگو بپردازیم که در ذیل آمده است: در آستانه چهل سالگی انقلاب قرار داریم، تحلیل شما از تأثیر انقلاب اسلامی در جهان معاصر چیست؟ انقلاب اسلامی ایران به دلیل جذابیت در شعارها، اهداف، روش ها، محتوا و نتایج حرکت ها و سابقه مشترک دینی و تاریخی و شرایط محیطی منطقه ای و بین المللی، پدیده ای اثرگذار در جهان بوده است.

امروزه نه تنها علاقه مندان و شیفتگان انقلاب اسلامی، حتی دشمنان و مخالفان انقلاب تردیدی ندارند و معترف اند که پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و سقوط رژیم شاهنشاهی در سال 1357 ش (1979 م) نقطه عطف مهمی نه تنها در تاریخ تحولات سیاسی ـ اجتماعی بلکه در جهان اسلام و جهان بشریت بوده است.

این انقلاب از یک طرف به نظام مستبد و وابسته شاهنشاهی پایان داد و نظامی بر پایه ارزش های اسلامی و مذهبی بعد از گذشت هزار و 4


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رایزن فرهنگی ایران در عراق: وقوع انقلاب اسلامی، گفتمان فرهنگی جدیدی ایجاد کرد/ ترجمه «پایی که جا ماند» در عراق

رایزن فرهنگی ایران در عراق: وقوع انقلاب اسلامی، گفتمان فرهنگی جدیدی ایجاد کرد/ ترجمه «پایی که جا ماند» در عراق