مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 بهمن 1397 ساعت 17:152019-01-26دانش

ضرورت آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید


آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید با هدف آشنایی با حوزه تحت مدیریت و اطلاع از قوانین و ضوابط یک ضرورت به شمار می رود.

- غلامی در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت علوم تاکید کرد ضرورت آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید با هدف آشنایی با حوزه تحت مدیریت و اطلاع از قوانین و ضوابط یک ضرورت به شمار می رود.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی روز شنبه در سومین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت علوم اظهار کرد: اعضای هیأت علمی که در دانشگاه ها به عنوان مدیر گروه، مدیر بخش یا رییس دانشکده منصوب می شوند، باید با گذراندن دوره آموزشی یک ماهه با شیوه های نوین، علمی و حرفه ای اجرایی و مدیریتی در مسئولیت جدید آشنا شوند.

وی افزود: آشنایی با ضوابط و قوانین، اختیارات و محدودیت ها می تواند در بهبود عملکرد مدیران مؤثر باشد و مدیران با اطلاع از قوانین، خلاقیت و نوآوری های مدیریتی خود را پیاده سازی کنند.

غلامی با تاکید بر محوریت قانون ساختار و وظایف وزارت علوم و قانون تشکیل هیئت های امنای دانشگاه ها اظهار کرد: مسائل مربوط به اصلاح ساختار اداری دانشگاه ها، با مذاکره و گفت وگو با مدیران سازمان امور اداری و اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید

ضرورت آموزش مدیران ستادی و دانشگاهی در بدو پذیرش مسئولیت جدید