رئال مادرید با قبول شکست دور از انتظار خانگی برابر سوسیداد، ششمین شکست فصل خود در لالیگا را تجربه کرد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازیکشنبه شب ایرنا؛ تیم پرافتخار رئال مادرید که در بدترین شرایط یک دهه اخیر خود قرار دارد از هفته هجدهم لیگ فوتبال باشگاه های اسپانیا در ورزشگاه سنتیاگو برنابئو پذیرای رئال سوسیداد بود و در حضور بیش از 55 هزار تماشاگر خودی با 2 گل شکست خورد.
ویلیان خوزه در دقیقه سوم از روی نقطه پنالتی و روبن پاردو در دقیقه 83 با ضربه سر تماشایی برای نماینده ایالت باسک در این دیدار گلزنی کردند.
رئال مادرید از دقیقه 60 با اخراج لوکاس واسکز 10 نفره شد و با یک بازیکن کمتر به کار ادامه داد.
این ششمین شکست فصل مادریدی ها در فصل جاری بود تا این تیم همچنان با 30 امتیاز در رتبه پنجم جدول رده بندی باقی بماند و سوسیداد نیز با 22 امتیاز به جایگاه یازدهم رسید تا به شرایط خود در جدول رده بندی سروسامان دهد.
در پایان این دیدار هواداران رئال مادرید به نشانه اعتراض به عملکرد ضعیف تیمشان، دستمال های سفید خود را تکان دادند.
نتایج ضعیف رئال مادرید در حالی ثبت می شود که چندی پیش فلورنتینو پرز رییس پرحاشیه مادریدی ها یولین لوپتگی سرمربی این تیم را اخراج و سانتیاگو سولاری را جانشین وی کرد، اما این مربی جوان آرژانتینی نیز گره گشای کار نبود.