مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1397 ساعت 08:452018-12-30سياسي

وجود آثار رانش زمین در منازل روستای میراحمد ایذه


فرماندار ایذه با اشاره به مشاهده شدن آثار رانش زمین در منازل ساکنان روستای میراحمد از توابع این شهرستان، گفت: جابجایی اهالی روستای میر احمد باید هرچه سریعتر انجام شود.

- وجود آثار رانش زمین در منازل روستای "میراحمد" ایذه فرماندار ایذه با اشاره به مشاهده شدن آثار رانش زمین در منازل ساکنان روستای میراحمد از توابع این شهرستان، گفت: جابجایی اهالی روستای میر احمد باید هرچه سریعتر انجام شود.

مصطفی سمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خطر رانش زمین و لزوم جابجایی ساکنان روستای میراحمد، اظهار کرد: مطالعات و اقدامات کارشناسی لازم جهت جابجایی اهالی روستای میر احمد انجام شده است.

همچنین ستاد مدیریت بحران خوزستان بر لزوم جابجایی اهالی این روستا تایید کرده است.

وی افزود: در حال حاضر موضوع جابجایی اهالی این روستا در دستور کار بنیاد مسکن است.

فرماندار ایذه گفت: اداره کل زمین شناسی خوزستان ماموریت یافته است تا در همان منطقه زمینی را که خطر رانش نداشته باشد، برای جابجایی این روستاییان معین کند.

سمالی بیان کرد: علی رغم تجمع اهالی این روستا مقابل درب فرمانداری و بخشداری ایذه در اعتراض به وضعیت شان، تاکنون جابجایی اهالی روستای میراحمد عملی نشده است و انتظار داریم در بودجه امسال، برای این موضوع اعتباری پیش بینی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود آثار رانش زمین در منازل روستای میراحمد ایذه

وجود آثار رانش زمین در منازل روستای میراحمد ایذه