مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آذر 1397 ساعت 00:462018-12-14دانش

FATF نه شرط می پذیرد نه به بهانه جویی آمریکا پایان می دهد


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، احمد توکلی هفته گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: عدم الحاق به FATF، هزینه های کشور را زیاد می کند، - اظهارات احمد توکلی درباره پذیرش مشروط FATF، در تناقض با اظهارات قبلی اوست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، احمد توکلی هفته گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: عدم الحاق به FATF، هزینه های کشور را زیاد می کند، بنابراین باید با افزودن چند شرط، آن را بپذیریم.

وی افزود: سازمان های جهانی به وسیله قدرت های بزرگ تاسیس شده و به گونه ای کار می کنند که سهم و قدرت آنها همیشه محفوظ باشد، با این وجود نمی شود جدای از دیگر کشورها زندگی کرد.

توکلی گفت: اختلاف درمورد FATF بر سر این است که آیا شرط و شروط ایران پذیرفته می شود، یا مورد قبول آنها قرار نمی گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: آمریکا یک کشور ظالم و زورگو است و همه کشورها از او حساب می برند.

اگر به اف.

ای.

تی.

اف ملحق نشویم ضربه های بیشتری به کشور وارد می شود و با چند تهدید و تلفن آمریکا نسبت به شرکت های خارجی، آنها را از ادامه کار با ایران منع می کنند.

این اظهارات درحالی است که اولا آمریکا، با وجود برجام و قطعنامه 2231، هم اکنون شرکت ها و بانک های خارجی را از همکاری با ایران منع می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

FATF نه شرط می پذیرد نه به بهانه جویی آمریکا پایان می دهد

FATF نه شرط می پذیرد نه به بهانه جویی آمریکا پایان می دهد