مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1397 ساعت 15:102018-10-24سياسي

دعوت از دانشگاه ها جهت برپایی همایش سنجش اثربخشی پژوهش/ضرورت یکپارچگی آموزش،پژوهش و فناوری


رییس بنیاد ملی علم ایران ضمن تاکید بر توسعه بعد پژوهشی علوم انسانی از فراخوان به دانشگاه ها برای برگزاری همایش در خصوص سنجش اثربخشی پژوهش خبر داد و گفت: - این همایش ها را چنانچه به سفارش خودمان باشد، به طور صد در صدی و در غیر این صورت نیز بخشی از آن را مورد حمایت قرار خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، نصرت الله ضرغام امروز در مراسم امضای تفاهم نامه با دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی نام اصلی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران را بنیاد ملی علم ایران و چرایی این نامگذاری را بر اساس مطالعه بنیان های علم دیگر کشورها در سال 82 دانست و تاکید کرد: 76 درصد فعالیت های ما با دیگر بنیادهای علم دنیا یکسان است.

وی با بیان اینکه این نام از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و نام صندوق تصور غلطی را ایجاد می کند، گفت: ما نه وام می دهیم، نه خیریه هستیم، بلکه ماموریت ما توسعه علم و فناوری است.

رییس بنیاد ملی علم ایران با اشاره به اینکه بنیاد علم آمریکا سالانه 200 هزار پژوهشگر را تحت حمایت قرار می دهد، اظهار کرد: ما نیز نه فقط اساتید و پژوهشگران وزارت علوم، بلکه تمام ظرفیت های علمی کشور را مورد حمایت قرار می دهیم.

ضرغام تشریح کرد: این مجموعه در ادامه کار شورای عالی علوم و تحقیقات کشور در سال 82 و به نوعی وظیفه سیاست گذاری در بخش پژو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دعوت از دانشگاه ها جهت برپایی همایش سنجش اثربخشی پژوهش/ضرورت یکپارچگی آموزش،پژوهش و فناوری

دعوت از دانشگاه ها جهت برپایی همایش سنجش اثربخشی پژوهش/ضرورت یکپارچگی آموزش،پژوهش و فناوری