مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1397 ساعت 10:162018-10-06دانش

لزوم برنامه محور بودن فعالیت های پژوهشی/ مرکز مطالعات تالیف و نشر آثار علمی دانشگاه آزاد راه اندازی می شود


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مرکز مطالعات تدوین، تالیف و نشر آثار علمی این دانشگاه با نام «متنا» به زودی راه اندازی خواهد شد.

- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مرکز مطالعات تدوین، تالیف و نشر آثار علمی این دانشگاه با نام متنا به زودی راه اندازی خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: طی یک سال گذشته فعالیت های زیرساختی برای اثرپذیر کردن پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده و اولین کار مهم برنامه محور کردن فعالیت های پژوهش و فناوری در واحد های دانشگاه بود.

وی با بیان اینکه برنامه راهبردی با محوریت فعالیت های پژوهش و فناوری به تمامی واحد های دانشگاه ابلاغ شده است، افزود: چنین برنامه ای در دانشگاه وجود نداشت.

پس از تدوین این برنامه و تعیین یک برنامه عملیاتی یک ساله، سعی شد فعالیت های پژوهشی واحد های دانشگاه برنامه محور باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد عنوان کرد: این برنامه با مشورت دبیران پژوهشی واحدها، مطالعات مستمر و باتوجه به پتانسیل واحد ها تدوین و در اختیار واحد های دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم برنامه محور بودن فعالیت های پژوهشی/ مرکز مطالعات تالیف و نشر آثار علمی دانشگاه آزاد راه اندازی می شود

لزوم برنامه محور بودن فعالیت های پژوهشی/ مرکز مطالعات تالیف و نشر آثار علمی دانشگاه آزاد راه اندازی می شود