مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 مهر 1397 ساعت 09:152018-10-05دانش

کاهش سطح کمی و کیفی دانشجویان رشته های علوم پایه/ رایزنی برای تاسیس آزمایشگاه مجازی


معاون آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه بازار داغ اشتغال رشته های علوم تجربی باعث شده است که دانشجویان کمتری رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی را انتخاب کنند، - گفت: سطح کمی و کیفی دانشجویان ورودی رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی پایین آمده است.

علی اشرفی زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا درباره وضعیت رشته های علوم پایه اظهار کرد: مسئله ای که در خصوص انتخاب رشته وجود دارد این است که داوطلبان به آینده شغلی رشته ها نگاه می کنند.

یکی از گزینه های مهم اشتغال برای کسانی که در رشته های علوم پایه تحصیل می کنند آموزگاری است.

اما با توجه به وجود مجموعه بزرگی همچون دانشگاه فرهنگیان، آموزش و پروش بیشتر اصرار دارد که نیروهایش را از آنجا جذب کند.

این باعث می شود که جاذبه تحصیل در رشته های علوم پایه در دانشکده های دیگر کم شود، چون فرصت شغلی کمتری برای آنان وجود دارد.

وی ادامه داد: البته رشته های علوم پایه برای کسانی که به علم علاقه دارند همیشه جاذبه داشته و خواهد داشت.

علت انتخاب این رشته ها برای داوطلبان، به نوعی شبیه به رشته های هنری است.

با اینکه در حال حاضر بازار هنر کساد است و اکثر والدین به فرزندانشان توصیه می کنند پزشکی بخوانند تا پولدار شوند، اما کسی که به هنرعلاقه مند است با وجود همه این مسائل به دنبال آن م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش سطح کمی و کیفی دانشجویان رشته های علوم پایه/ رایزنی برای تاسیس آزمایشگاه مجازی

کاهش سطح کمی و کیفی دانشجویان رشته های علوم پایه/ رایزنی برای تاسیس آزمایشگاه مجازی