مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1397 ساعت 10:562018-08-29پزشكي

گزارشی از حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روستاهای مرزی سرخس


دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب اردوی جهادی صراط الحمید برای ارائه خدمات درمانی و فرهنگی در روستاهای مرزی سرخس حضور دارند و قرار است ارائه این خدمات را تا 8 شهریور ادامه دهند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، از سیم خاردار­های جداکننده­ این طرف، از آن طرف، تا خانه ­های تخم مرغی شکل شور قلعه، چندان راه طولانی­ نیست، اما نمی ­دانم شده است که تا نزدیکی تابلوی ورود ممنوع، حریم امنیتی مرز ، بیایی و میان سه راهی، اشتباهی یا انتخابی، به سمت شورقلعه بروی یا نه؟ اینجا اما، دانشجویان علوم پزشکی مشهد، ساعت ها توی راه بوده ­اند، با کانون جهادی صراط الحمید همراه شده­ اند، تا بیایند و چند روزی همراه با مردم محروم این روستا که از توابع سرخس است، باشند.

پزشک و ماما هم همراه­شان است و در خانه­ بهداشت مستقر شده ­اند، تیم سیار هم به خانه ­های اهالی می ­روند تا آموزش ­های لازم برای اهالی را بگویند و هم شرح حالی بگیرند و کسانی را که مشکل جدی دارند به پزشک و مامای مستقر در خانه­ بهداشت روستا ارجاع دهند.

تیم سیار، به پایان کار نزدیک شده­ اند و از چهارگوشه­ روستا خانه به خانه را گشته اند، خانه بهداشت هم شلوغ تر از همیشه است، به­ ورز­شان هم هست، حاضر شده بود همه اتاق ­ها و وسایل را در اختیار بگذارد، خودش گفته بود که تا به حال نتوانست


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گزارشی از حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روستاهای مرزی سرخس

گزارشی از حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روستاهای مرزی سرخس