مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1397 ساعت 13:252018-08-20اقتصادي

فرش های تکه دوزی شده قابلیت تجاری بالایی دارند


فرش های تکه دوزی شده قابلیت تجاری بالایی برای حضور در بازار و رقابت با محصولات خارجی دارند.

- یک هنرمند مشهدی گفت: فرش های تکه دوزی شده قابلیت تجاری بالایی برای حضور در بازار و رقابت با محصولات خارجی دارند.

حسین عبدالله زاده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص نمایشگاه خود با موضوع فرش های کولاژ اظهار کرد: سبک کولاژ الگو برداری شده است از تکه دوزی های پاکستان است.

وی ادامه داد: نیاز اولیه برای تولید فرش های کولاژ، فرش های کهنه و فرسوده است برای همین ما مدت زمان بسیاری صرف کردیم تا فرش های کهنه ی بازار و خانه ها را جمع آوری کنیم تا بتوانیم فرش های کولاژ تولید کنیم.

این هنرمند مشهدی مطرح کرد: حدود یک سال و نیم زمان برد که این فرش های کهنه را گرد آوری کردیم و توانستیم تقریبا چهارهزارمترمربع فرش کهنه را جمع آوری کنیم و حدودا هزار متر فرش را در طول شش ماه تولید کردیم.

عبدالله زاده عنوان کرد: هدف از تولید این آثار این بوده است که بتوانیم فرش هایی را با قیمت هایی مناسب اما با کیفیت را به مردم معرفی کنیم و نیز توانستیم متناسب با طراحی داخلی و خارجی این فرش ها را تولید و معرفی کنیم.

وی در خصوص تجاری شدن فرش های کولاژ تصریح کرد: فرش های کولاژ قابلیت بسیاری برای تجاری شدن دارد و با توجه به اهمیت صادرات برای کشور، اگر مدیریت صادرات بر آن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرش های تکه دوزی شده قابلیت تجاری بالایی دارند

فرش های تکه دوزی شده قابلیت تجاری بالایی دارند