مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 مرداد 1397 ساعت 09:362018-08-13اقتصادي

تعاونی دهیاران باید آموزش توسعه اقتصادی ببینند


معاون وزیر تعاون با تاکید بر اینکه تعاونی های دهیاری باید آموزش توسعه ببینند، خاطر نشان کرد: تعاونگران لازم است در هر روستا با کمک تسهیلگران توسعه آموزش ببینند و اطلاعات لازم را کسب کنند.

- به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حمید کلانتری معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در اولین همایش نقش تعاونی های دهیاری در توسعه روستایی گفت: توسعه روستایی اولین هدف و رسالت تعاونی های دهیاری است به این معنی که زیر ساخت های روستا توسط این تعاونی ها ایجاد شود.

وی ادامه داد: توسعه روستایی به معنای عام کلمه یعنی فراهم آوردن زیر ساخت توسعه ای، به عبارت دیگر یعنی محیط روستا را برای کار و تلاش و زندگی از امکانات آب و برق گرفته تا شبکه اینترنت فراهم کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش دوم تعاونی های دهیاری و روستایی را کمک به اقتصاد روستا عنوان کرد و گفت: هر تعاونی دهیاری باید به کمک دهیاران استعداد های منطقه را اعم به خوبی شناسایی کند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تعاونی های دهیاری می توانند ظرفیت های اقتصادی روستا را شناسایی و مدیریت کنند و بدانند چه راهکار هایی برای افزایش ظرفیت ها وجود دارد و در این مسیر لازم است، از مشورت های حرفه ای استفاده شود، تا توسعه پایدار داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعاونی دهیاران باید آموزش توسعه اقتصادی ببینند

تعاونی دهیاران باید آموزش توسعه اقتصادی ببینند